Již od počátku mého výběru mně byly soukromé VŠ sympatické (hlavně přístupem učitelů ke studentům), nicméně po pročítání různých názorů jsem došel k závěru, že téměř všechny stojí za nic.
Nicméně poté jsem našel UNYP, velmi mě zaujalo studium v angličtině a obor Bussiness Administration a tak jsem se s jejich "zastupitelem" na Gaudeamu dohodl na tom, že se tam někdy zajedu podívat, abych viděl do čeho bych šel.
Před pár dny jsem se tam tedy vidal a byl jsem poměrně překvapen, jak dobře výuka působí. Způsob výuky se mi velice zamlouval, komunikace učitele se studenty byla naprosto vynikající, jen tedy pár studentů vypadalo, že jim to bylo uplně jedno nebo že za sebou měli velmi namáhavou noc (koneckonců jejich problém)
Jsem tedy velmi přesvědčen pro studium tam, nicméně bych se chtěl optat i ostatních. Přečetl jsem snad vše co UNYPu bylo na internetu dostupné, ale rád bych si ještě dotvořil obrázek o této VŠ.
Máte tedy někdo nějaké zkušenosti, rady či doporučení? Za jakoukoliv odezvu budu velice vděčný. Díky moc

Email: novotnymytogmailcom