Zkušenosti se studiem

Kategorie: Ostatní


Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky

Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) 08.02.2015 19:01:59, Ema, zhlédnuto: 1411x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
Hlavní obrázekV současné době jsem v posledním ročníku oboru Komunikace a lidské zdroje a za sebe mohu školu doporučit. Škola se zaměřuje zejména na praktickou stránku studia, což osobně beru jako velkou výhodu. Díky praktickým aplikacím mají studenti možnost danou látku probírat dopodrobna a setkat se také se specialisty z oboru. Přínosem je také psaní seminárních prací, které velmi dobře připravují na diplomové práce. Na školu jsem původně nastoupila na kombinované studium a poté jsem přešla na prezenční studium. Veškerá s tím spojená administrativa proběhla bez problémů, studijní oddělení bylo velmi vstřícné a dokonce nebyl problém domluvit si s nimi schůzku, kde mi zodpověděli veškeré dotazy.

Pokud se chystáte na dálkové studium, pak je velkým bonusem, kromě variability zkouškových období, také e-learning. Nahrané lekce pomohou při rychlejším tempu výkladu a perfektně navazují na probíranou látku. VŠEM má výhodu výukových soustředění o víkendu, což v době kdy jsem školu hledala, nebylo u ostatních škol moc běžné. Výuková soustředění byla v průměru jednou za 14 dní jeden den o víkendu. Jedná se o intenzivní den, který je plný nových informací a určitě doporučuji chodit pravidelně, pomůže to při učení na zkoušky.

Prezenční studium má výuku v průběhu týdne, ale lekce jsou většinou složené tak, že se dá během výukových soustředění stíhat i brigáda. Výhodou je určitě povinná praxe a také praktické aplikace, u kterých si studenti vyzkouší nabyté znalosti. Velmi zajímavé jsou také možnosti různých exkurzí, které škola nabízí a také stále se rozvíjející mimoškolní aktivity – jako jsou besedy se zajímavými odborníky, akce pro studenty či mezinárodní studentský klub, ve kterém se mohou studenti setkat se zahraničními studenty.
Co se týče školného, škola nabízí tři různé úrovně a záleží na každém, co preferuje. S prostřední cenovou úrovní se mi zatím ještě nestalo, abych musela platit něco navíc, pokud si člověk veškeré termíny poctivě hlídá, školné se mu o žádné poplatky nenavyšuje.
Za mě má škola vše, co student ke svému studiu potřebuje, zbytek je pak už jen na něm.

  • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (08.02.2015 19:48:37, ZKA) Jako reklama je to prima, ale VŠEM je dávačka............Je to něco jako UJAK. Schopní lidé na ní nestudují. reagovat zde
  • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (18.08.2015 21:35:21, Nicola) Zdravím všechny bývalé, současné ale hlavně budoucí studenty této školy. Jsem bývalou studentkou navazujícího magisterského studia. Ráda bych se podělila o své zkušenosti s touto "prestižní" školou. Co se týče kvality výuky, vyučujících lektorů a profesoru byla jsem naprosto spokojená.

    Školu jsem nedokončila, protože jsem byla VYLOUČENA ze studia z důvodu vykonání zkoušky (ve stejné budově školy) během NEPOVINNÉ PŘEDNÁŠKY. Po vykonané zkoušce jsem se opět vrátila do výuky. Důvodem mého vyloučení bylo: hrubé nedodržování vnitřních předpisů VŠEM. Vyloučených studentů bylo přes dvacet. Bylo s námi všemi zahájeno disciplinární řízení, následně jsme sepisovali odvolání proti výsledku disciplinárka, a opět dlouhé čekání na vyjádření rektora. Chci jen ZDŮRAZNIT, že výsledkem disciplinárního řízení NEBYLO napomenutí nebo třeba podmínečné vyloučení, ale natvrdo VYHAZOV. Celé se to táhlo asi 3 měsíce. Ovšem už předem měla škola jasno a rozhodnuto, že nás zpátky nevezme. Nikdo z nás nebyl na školu znovu přijat. Podotýkám, že většina z nás byla vynikajícími studenty s velmi dobrými studijními výsledky.
    Mě osobně chyběly vykonat poslední tři zkoušky, v závěrečném trimestru. Do školy jsem chodila poctivě a ráda. Bohužel tohle se asi na VSEM necení.

    ZÁVĚREM: Škola vybrala školné (50.000,-), nechala mě tam půl roku chodit, úspěšně složit všechny zkoušky (za dva trimestry) a následně mě vyhodit !!!! Je zjevné, že neviděla z mých a výsledků mých spolužáků možnost prodloužení studia (vidinu dalších peněz za školné) tak nás prostě vyhodili !!!

    SMUTNÉ, ALE PRAVDIVÉ. TAKŽE VŠEM URČITĚ NEDOPORUČUJI.

    Pokud budete mít zájem na cokoliv se zeptat neváhejte mě kontaktovat: NicoleMcshadowseznamcz

    A STUDIJNÍM ODDĚLENÍ SE NEBUDU ANI VYJADŘOVAT VŮBEC. Nikdo nic neví, každý říká něco jiného a když se chcete na něco zeptat odkáží Vás na kontaktní formulář! reagovat zde
  • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (20.02.2016 09:42:19, Lana) Zdravím a předem se omlouvám,že to se vkládám.
    Vím,že to sem nepatří,ale na forech a diskuzích o tomhle tématu jsem se moc nedozvěděla a příjemní zrovna nebyli.

    Věřím,že se tu dočkám kladné odpovědi.

    Jde mi o jednu půjčku...nechci nic velkého.Jen malou částku.Chtěla bych poradit od někoho kdo má zkušenost s http://www.penizeprolididneska.cz/a/br2

    Nepůjčují miliony,ale to já nepotřebuji.Spíš by mě zajímalo jak to tam funguje.

    Předem děkuji za odpovědi a ještě jednou se omlouvám. reagovat zde
    Email: mrazkovam23seznamcz

Podobné příspěvky:
  1. Zkušenosti na VŠEM- ANEB PROČ JSEM SI VYBRALA TUHLE ŠKOLU - Ostatní
  2. Zkušenosti ze studia - Akcent College
  3. Zkušenosti se studiem Angličtiny, Pedagogiky a ZSV na PEDF UK? - Informace o studiu
  4. Druhá vysoká škola - soukromá/veřejná, názory+zkušenosti - Výběr vysoké školy
  5. VŠ dálkově po hooooooodně špatné zdravotní zkušenosti?????????:(((((((((( - Ostatní
  6. Podniko.-Finance-Mezinárodní obchod-ZČU,výhody a nevýhody? zkušenosti ?? - Výběr vysoké školy
  7. Prezenční studium s prácovní zkušeností - Ostatní
  8. zkušenosti absolventa - Ostatní
  9. Zkušenosti se studiem ekologie a ochrany životního prostředí na FŽP či PřF? - Výběr vysoké školy
  10. CEVRO Institut - Zkušenosti + Info - CEVRO Institut, z. ú.

Reakce na příspěvek

Tvé jméno:
Heslo:  pro možnost budoucí úpravy, obnovy nebo odstranění
Potvrzení hesla:
Tvůj email:   chci být emailem informován o reakcích na tento můj příspěvek

:) :D :( S04 S05 S06 ;) S08 S09 S10 S11 S12 S13 S14 S15
Tučnékurzívapodtržené  klikni a následně nahraď výraz TEXT. Např. [tucne] Toto bude tučným písmem [/tucne]

Telefon: Web: ICQ: Skype:

  Souhlasím s pravidly uvedenými níže.


Administrace příspěvku

Heslo:  pokud chceš administrovat reakci klikni u ní nejprve na "reagovat zde"

  

Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.

Pravidla vložení

  1. Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
  2. Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
  3. Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
  4. Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
  5. Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
  6. Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
  7. Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
  8. Je zakázáno používat vulgární slova.
  9. Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
  10. Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
  11. Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.

Pravidla zobrazení

  1. Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
  2. Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
  3. Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 12.03.2024 23:05:05.