Nestíháte při práci seminární, bakalářskou, nebo jinou práci? Nechte to na nás - SeminarkyZa1.cz
Nápověda.
Materiál je zabalený pomocí archivátoru ZIP. Software zdarma pro rozbalení ve Windows můžeš získat zde.
Poslat práci.
Naposledy stažené.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (15%)
 
Prestiže (13%)
 
Vyučovaného oboru (48%)
 
Ceny (10%)
 
Blízko domova (11%)
 

Celkový počet odpovědí: 2574.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
5 + 1 = 
Zpětné odkazy.
Reklama.

Metody analýzy potravin


Název školy:Mendelova univerzita v Brně
Vloženo:21.04.2010
Vytvořeno:23.09.2009
Typ materiálu:přednášky
Počet stran A4:20
Velikost souboru:57.19 kB
Jazyk:česky
Autor:ytik
Poskytl:ytik
Počet stažení:84x
Popis:Osnova: Metody používané v analýze potravin, Stanovení látkových složek potravin, Matematicko – statistické vyhodnocování výsledků analýz.

  Stažením souhlasím, že soubor budu využívat výhradně pro osobní účely. Pokud mi materiál bude podkladem pro mou práci vždy v ní poctivě uvedu tento zdroj, event. přesnou citaci s odkazem na tento zdroj.

Materiály, které by tě mohly také zajímat

  1. Ekonomicko matematické metody - esej
  2. Ekonomicko matematické metody - varianta
  3. Optimalizační metody - seminární práce
  4. Optimalizační metody - úkol
  5. Optimalizační metody - úkol
  6. Metody zpracování informací - varianta
  7. Metody zpracování informací - dokument
  8. Metody zpracování informací - tahák
  9. Metody zpracování informací - praktika - dokument
  10. Metody zpracování informací - praktika - dokument
Poslední aktualizace údajů na stránce: 18.10.2018 22:28:43.