Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Vložit nový.
Kategorie.
Vysoké školy.
Přidej se k nám.
Anketa.
Dle čeho volíš mezi veřejnou nebo soukromou?

Veř. je kvalitnější (25%)
 
Souk. je lehčí (10%)
 
Souk. je kvalitnější (15%)
 
Veř. je zdarma (36%)
 
Na souk. mě vezmou (12%)
 

Celkový počet odpovědí: 3186.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Štúdium na Novom Zélande

Kategorie: Zajímavosti


19.06.2011 21:17:59, Marek Šulik, zhlédnuto: 773x, reakcí celkem: 0Reagovat na příspěvek
Hlavní obrázekNový Zéland je ostrovná krajina, ktorá sa nachádza v južnej pologuli v súostroví Oceánia. Krajina je obľúbeným cieľom turistov z celého sveta vďaka svojej fascinujúcej prírode a nekonečným možnostiam ako tráviť voľný čas. Nový Zéland však nie je zaujímavý len pre cestovateľov, ale aj pre študentov.

Školský systém v krajine je zameraný na individuálnu podporu každého študenta, vyučovanie sa uskutočňuje v malých skupinách a študenti sú podporovaní v tom, aby sa učili jeden od druhého. Pre študentov sú tak vytvorené ideálne podmienky na štúdium, vysoké materiálne a technické zabezpečenie priestorov vysokých škôl je samozrejmosťou.

Na Novom Zélande môžete študovať prakticky čokoľvek - od niekoľkotýždňových intenzívnych kurzov anglického jazyka po viacročné študijné programy, vďaka ktorým môžete získať tituly ako Bachelor alebo Master.

Vysoké školy na Novom Zélande sídlia v niekoľkých mestách, v najsledujúcej časti si predstavíme vysoké školy, ktoré sa nachádzajú na Severnom ostrove v mestách Tauranga, Albany, Hamilton a Auckland.

Tauranga
Tauranga je najväčšie mesto v regióne Bay of Plenty, ktorý sa nachádza na severe Nového Zélandu. Mesto bolo osídlené Európanmi na začiatku 19. storočia a v súčastnosti je šiestou najväčšou zaľudnenou oblasťou na Novom Zélande s viac ako 120 000 obyvateľmi. Tauranga sa nachádza v oblasti s teplým, subtropickým podnebím. Priemerná teplota je príjemných 18,9 °C a mesto je počas letných mesiacov obľúbenou destináciou turistov. V meste sídli vysoká škola Bay of Plenty Polytechnic, na ktorej nájdeme študijné programy ako architektúra, starostlivosť o zvieratá, biznis, kreativita a mnohé ďalšie.

Albany
Albany sa nachádza na severe Nového Zélandu, v oblasti Waitemata Harbour, 15 kilometrov severo-západne od Aucklandu. V meste žije takmer 2200 ľudí a mesto je obchodným centrom tejto oblasti, nachádza sa tu najväčšie nákupné centrum na Novom Zélande so 142 obchodmi, 3500 pracovníkmi a 1800 miestami v kinách. North Shore International Academy je názov školy, ktorá sídli v Albany a študovať tu môžete napríklad Hotely, hotelierstvo a manažment, profesionálne kuchárstvo alebo si môžete zlepšovať angličtinu v kurzoch jazyka.

Hamilton
Hamilton je centrom štvrtej najväčšej oblasti obývanej oblasti na Novom Zélande. Nachádza sa v oblasti Waikato Region, približne 130 km južne od Aucklandu. V meste žije vyše 140 000 obyvateľov a svoj dočasný domov tu má aj 41000 študentov. Centrum mesta je tak vďaka študentom plné zábavy a energie. Hamilton je mesto s druhým najrýchlejším rastom populácie, hneď po Aucklande. Priemerné teploty v tejto oblasti sú veľmi príjemné, v januári sa pohybujú v rozmedzí od 22 do 26 °C, v júli od 10 do 15 °C. V meste sídli New Zealand Management Academies, kde sa môžete vzdelávať v študijných programoch biznis a hotelový manažment.

Auckland
Auckland sa nachádza na severnom ostrove Nového Zélandu a je to najväčšie a najľudnatejšie mesto, ktoré má vyše 1,3 milióna obyvateľov a tvorí tak 31 percent celej populácie Nového Zélandu. V roku 2010 obsadilo mesto štvrté miesto v zozname miest s najvyššou kvalitou života Mercer Quality of Living Survey. Auckland je niekedy nazývané aj Mesto plachiet podľa mnohých prístavov, v ktorých kotvia plachetnice a jachty. V tomto meste je najväčšia ponuka vysokých škôl, študovať tu môžete aplikovanú filmovú tvorbu, medzinárodný biznis, dizajn, vizuálne umenie, marketing, elektrotechniku a desiatky ďalších.

Možnosti na štúdium na Novom Zélande sú veľmi široké, vyberie si z nich každý mladý človek, ktorý má záujem o kvalitné vzdelanie v zaujímavom prostredí. Štúdium na Novom Zélande vám dá možnosti spoznať tento vzdialený kút našej planéty a využiť všetky výhody, ktoré svojim návštevníkom a študentom ponúka.

Viac info nájdete na http://studiumnanovomzelande.sk/

Web: http://studiumnanovomzelande.sk

Reakce na příspěvek

Tvé jméno:
Heslo:  pro možnost budoucí úpravy, obnovy nebo odstranění
Potvrzení hesla:
Tvůj email:   chci být emailem informován o reakcích na tento můj příspěvek

:) :D :( S04 S05 S06 ;) S08 S09 S10 S11 S12 S13 S14 S15
Tučnékurzívapodtržené  klikni a následně nahraď výraz TEXT. Např. [tucne] Toto bude tučným písmem [/tucne]

Telefon: Web: ICQ: Skype:

  Souhlasím s pravidly uvedenými níže.


Administrace příspěvku

Heslo:  pokud chceš administrovat reakci klikni u ní nejprve na "reagovat zde"

  

Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.

Pravidla vložení

  1. Vložením článku (příspěvku) souhlasíš s jeho zveřejněním na webu Vejska.cz.
  2. Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné článek upravit, obnovit nebo odstranit.
  3. Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného článku.
  4. Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
  5. Je zakázáno používat cizí zdroje bez jejich uvedení.
  6. Je zakázáno používat vulgární slova.

Pravidla zobrazení

  1. Článek musí být schválen.
  2. Za obsah článku odpovídá jeho autor.
  3. Obsah článku musí být vysokoškolské tématiky.
  4. Vložení PR článku (kategorie Sponzorované) podléhá platnému ceníku.
  5. Komentáře k článku (pokud jsou povoleny) se zobrazí ihned po jejich vložení.

Pravidla provize

  1. Nárok na provizi vzniká dnem zveřejnění článku na webu Vejska.cz.
  2. Provize bude uznána pouze u článků, které jsou vlastním dílem jejich autorů.
  3. Provize bude připsána na uvedený účet (za splnění bodu 1) do 14 dní.
  4. Provizi lze nárokovat pouze u článku, u kterého bylo uvedeno číslo účtu.
  5. Výše provize je 100 Kč za každý schválený článek.
  6. Minimální vyplácená částka provize je 100 Kč.
  7. Provizi nelze kombinovat s běžícími soutěžemi.
  8. Tato akce je platná do odvolání.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 20.04.2024 08:51:02.