...

muzete mi nekdo poradit jaky obory (BC,Mg)jsou na fakulte Mez.vztahu na VSE??Na netu je neco jinyho nez v ucitelskejch.
Email:
student.nellseznamcz
-
(14.01.2006 18:07:30, Radek)
V učitelských novinách jim chybí 2 bakalářské obory: Politologie, Mezinár. evropská studia - diplomacie. Vždycky se vyplatí věřit školním zdrojům:
vse.cz. PS: obor Politologie je od letoška nový. Zdar
reagovat zde
-
(14.01.2006 20:53:59, xxx)
myslím, že politologie je nová už od loňska.)
reagovat zde
-
(14.01.2006 22:57:50, Radek)
ok,máš pravdu xxx, letos je ve stud.programech nav.mag. Politologie, na ten příští rok to je ale bakalářský.. Dík za snahu o upřesnění.
reagovat zde
-
(15.01.2006 11:13:34, Nell)
diky moc,ja jsem byla takova zmatena:-)mam ale velky dilema, protoze nevim jestli si mam podat prihlasku na mez.obchod nebo ty mez.evropska studia:-(poradite mi?
reagovat zde
-
(15.01.2006 11:30:42, Tlapka)
Dík za info o té politologii, Radku, ráda bych to zkusila... jen nechápu, proč při přijímačkách na POLITOLOGII musím mj. psát test z MATEMATIKY :-(
reagovat zde
-
(15.01.2006 11:33:21, xxx)
máš pravdu, to je blbost... ale upřímně mi přijde, že ani test z matiky a jazyky neukáže, jestli člověk bude dobrým ekonomem... přijde mi, že jediný správný přijímačky má MU - tsp, ten totiž aspoň ukáže skutečný talent...
reagovat zde
-
(15.01.2006 23:58:32, Radek)
Ahoj Tlapko, xxx, Celá škola má přijímačky stejné. A upřímně, musí je dát z něčeho a) smysluplného pro tu školu, b) něco co uchazeči zvládnou ze střední. Matika je na té škole také potřeba, i když ne až tak moc. Celoškolsky povinné předměty: matematika, právo, podnikové hospodářství, statistika, 1. jazyk (na FMV i druhý jaz.), finance, ekonomie, účetnictví - tím vším si při studiu Bc. na VŠE musíš projít. Hodně předmětů budou oborové politologie (nové studijní programy zatím nezveřejněny-asi někdy v květnu-mrkni zatím na ty co učí na web katedry POL) a doplněk volitelné-ty co si vybereš z nabídky. Fakulta chystá přechod na ECTS kredity..-FPH a FNH již zavedli, lze se tedy inspirovat jak budou vypadat ty celoškol. předměty. I přes obor Politologie bude absolvent bakalářem z ekonomky (díky těm cP předmětům), takže vlastně 2 mouchy jednou ranou

. Každopádně je to další možnost, podle mě docela zajímavá.
reagovat zde
-
(17.01.2006 14:38:52, Nell)
opravdu by se tu nenasel nekdo,kdo by mi trosku priblizil studium Mez.obchodu a Mez.evrop.studii-diplomacie?nemuzu se mezi nimi rozhodnout!:-(
reagovat zde
-
(19.01.2006 18:22:38, Lenka)
Ahoj Nell, diplomacie je hodně zaměřená na historii, učíš se tam různý hist.události a jsou lidi, kteří odtamtud radši přešli na Mezinárodní obchod. Slyšela jsem, že je diplomacie hodně zklamala. Ale kdyžtak to zkus a potom přejdi
reagovat zde
-
(19.01.2006 21:18:26, Nell)
ale diplomacie je zas petiletej obor:-)...ale zase jsem slysela hodne pozitiv na MO.tak furt nevim...
reagovat zde
-
(19.01.2006 22:32:07, Tlapka)
Nell, co si zajít na den otevřených dvěří? FMV ho má 18. února
reagovat zde
-
(19.01.2006 23:14:33, Nell)
a nevis od kolika je ten den otevrenych dveri?ja mam totiz 18.2. na druhy budove VSE pripravny kurz:-(tak nevim jestli to stihnu:-(
reagovat zde
-
(20.01.2006 07:36:36, Radek)
pro Nell: "pětiletý"? všechny obory na příští rok jsou Bc. a nav.magisterské, tzn. 3 roky a pak se přihlásit na navaz. 2 letý. Ale vlastně i MO i diplomacie má navazující, takže je to vlastně jedno. Jde o to, že budeš nejdřív Bc. a pak můžeš či nemusíš pokračovat, tam či jinde.. DOD by měli upřesnit na stránce:
.
reagovat zde
-
(20.01.2006 13:56:50, Lenka)
Nell: jojo, mag.obor to chápu. Nejvíc jich seženeš na ESF MU.
reagovat zde
-
(04.02.2006 18:06:53, Radek)
pro Nell: mimochodem, ten den otevřených dveří už upřesnili - je od 10h - viz ten odkaz ob příspěvek výše.. Velkou aulou je asi myšlena "Nová aula neboli NAULA" s křesly. Je tam ještě AULA (hantýrkou se jí říká "stará") s dřevěnými sedátky. To jen pro orientaci. Je to v přízemí Nové budovy (Žižkov), ale to už najdeš

. NAULA od vchodu rovně podél šaten a před učebnou D zahneš vlevo. Aula hned u vchodu vpravo a opět vpravo.
reagovat zde
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 29.03.2023 14:17:30.