02.01.2008 15:12:47, Renata, zhlédnuto: 9553x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
Zdravim, Chtěla jsem se zeptat hledám školu na dodělání titulu Bc. mám již DiS a slyšela jsem že jsou školy které umožnují si dodelat jen několik zkoušek nevíte nekdo o něčem? díky za odpověd renca
(02.01.2008 20:59:48, Radek)
Ahoj, některé možnosti (spíše jde o zkrácení studia pokud jsou obory dané VOŠ a VŠ podobné a školy se dohodly) existují, jejich přehled je na: http://www.nuov.cz/index.php?page=c_kar&s=161 Jinak tedy nevím, ale obecně se můžeš zeptat na uznání předmětů které jsou stejné či srovnatelné na studij. oddělení VŠ kam nastupuješ. přeju zdar
reagovat zde
(03.01.2008 18:35:58, Eliška)
Podívej se, jestli VOŠ, kde jsi studovala není dohodnutá s nějakou spolupracující VŠ. Je pak větší možnost být přijata a většinou Ti uznají většinu předmětů, které jsou shodné. Ale ne na každé VŠ obstojíš. Některé školy nemají VOŠ rádi a neuznávají je. Pak třeba neuznají ani zkoušku, která byla na VOŠ v celkově větším rozsahu.
reagovat zde
(06.01.2008 12:31:53, Katka)
No, s tím uznávání předmětů nevím, protže Vyšší školy stále spadají pod středoškolské vzdělání, takže to nevím, ale některé školy, jak už bylo před tím uvedeno, to vošku do určité míry uznávají a nabízejí zkrácení studia. Já osobně jsem po voš absolvovala soukromou VŠ v Kunovicích, EPI s.r.o. Kunovice, kdy jsem Bc. absolvovala místo klasických 3 let jen 1,5roku + půl roku příprava na bakalářky, takže zkrácení o rok....
reagovat zde
(15.11.2011 08:26:48, Ondřej)
Prosím Vás, mohli byste mi řict všechny Vš kde mohu dostudovat titul Bc po absolvování Dis ?
(16.11.2011 14:28:58, Mat)
Ahoj, taky jsem tohle v minulosti resil, spontanne si vybavuji nasledujici skoly (bude jich urcite vic): Vysoka skola hotelova, VSMIE, UJAK, Bankovní institut, Vysoka skola podnikani (Ostrava). Na tohle tema chci brzy napsat clanek na sve stranky www.jmbruna.webnode.cz, kde mam i radu studijnich materialu pro studenty ekonomickych oboru (ne k podvadeni a mnoho dalsiho, takze urcite mrknete...
reagovat zde Email: bruna.jiri.01gmailcom