Ahojky lidičky Studuji voš v ČB, nevíte někdo o nějaké škole kde je možnost dodělat si bakaláře-ekonomického oboru? Hlavně nějakou školu, ktera uzná zkoušky a je možné si dodelat Bc. za 1-1,5 roku, dalkove? Diky moc.( o VŠTE v ČB vím, že toto umožňuje, ale tento rok se nejspíš IRSKÝ BAKALÁŘ v ČB neotevře)
Telefon: 420774136201, Email: vdanovaseznamcz
Bakalářské studium

-
(16.03.2008 18:55:28, Radka) Ahoj Lado, take shanim informace o irskem bakalari. Mluvila jsem s pi. Mulacovou z VSTE, s nejvetsi pravdepodobnosti jiz tato moznost na jejich VS nebude...
obavam se, ze nam ujel vlak. Kdyby jsi cokoliv vypatrala, prosim, dej mi vedet (radfloseznamcz),moc dekuju, Radka reagovat zde
Email: radfloseznamcz -
(16.03.2008 19:45:41, XXX) třeba pražský bankovní institut otvírá v písku obory veřejná správa a evropská unie, právní administrativa v podnikatelské sféře a finance. je to soukromá škola, takže školné vyjde tak na 15000 kč/semestr, ale bakaláře máš už za rok. Jestli to jde i dálkově, to nevím. reagovat zde
-
(01.04.2008 16:40:13, Hrdka) Nazdar ovečko, to čumíš
, kdo ti tak říká, cooo? koukám, že taky něco sháníš po internetu. Nemůžu nic najít, až na tu VOŠ v Praze, co nám říkali ve škole. Zkusím zjistit nějaký info. Tak taky sháněj, pak mi to povíš. Hrdka reagovat zde
-
(08.04.2008 15:51:38, Ivísek) Ahoj holky já slyšela o škole na moravě - tuším v třebíči a v kladně se dá taky dodělat za kratší dobu. reagovat zde
-
(09.04.2008 22:47:37, Katka) Ta z Kladna má pro lidi z VOŠ pobočku v Praze někde tam, kam teď dostavěli metro. Je to takový studium časově asi blbý, myslím že tam psali že je to jednou nebo dvakrát týdně ve všední den. O jaké další škole v Praze mluvili v ČB? My jsme měli akorát besedu s ředitelem a jeho právníkem a ten se dušoval, že probíhá jednání s třema školama, Jč univerzitou, nějakou pražskou VŠES co má v ČB pobočku na Pražské a snad se Slezskou univerzitou. Ale pak to utichlo tak nevím. Jsem v prváku, ale dálkařka, takže mě ten vlak už ujel dávno:-( reagovat zde
Email: katerina.newseznamcz -
(25.04.2008 18:10:58, Katka) VŠTE by prý měla irského bakaláře otevřít? Je to pravda? reagovat zde
Email: katerina.newseznamcz -
-
(04.05.2011 00:59:26, Lenka K.) Také hledám nějakou VŠ, kde by mi zkrátili Bc. studium. Ale nemůžu pořád najít
reagovat zde
-
(14.06.2011 16:13:24, Robin) Ahoj, CZU nějaké zkoušky určitě uznává( kamarád přešel z VSE), záleží na tom, jaká je shoda. Mrkni se do učebních plánů. reagovat zde
Web: http://www.jazykovka.info/pomaturitni-studium
Podobné příspěvky:
- Zkrácené bakalářské studium po Voš - ekonomický obor - Výběr vysoké školy
- Zkrácené bakalářské studium pro absolventy VOŠ - Výběr vysoké školy
- Zkrácené bakalářské studium - Ostatní
- Jaká VŠ zkracuje absolventům VOŠ bakalářské studium? - Výběr vysoké školy
- Uznání VOŠ na bakalářské studium - Zkoušky, zápočty, státnice
- Ukončené bakalářské studium bez Bc. - Výběr vysoké školy
- SZZK UJAK VD, Bakalářské studium - Zkoušky, zápočty, státnice
- 2 BAKALÁŘSKÉ OBORY??? poraďte, prosííím - Informace o studiu
- Aplikovaná nanotechnologie, bakalářské studium, máte někdo zkušenost? - Informace o studiu
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 24.03.2023 21:10:51.