ahoj,nevíte prosím někdo kolik je potřeba bodů pro přijetí na provozně ekonomickou fakultu čzu, obor provoz a ekonomika?díky
Email: zigi09seznamcz
přijímačky PEF ČZU

-
(19.06.2008 21:07:45, Lenka) Ahoj, taky by mě to zajímalo. Přijímačky jsem dělala dneska a moc vysmátá z toho nejsem. Ale to bodování mě zajímá hodně
- jen jsem to zatím od nikoho nezjistila
reagovat zde
-
(20.06.2008 13:23:25, shakira) myslím si, že tak nad 55 bodů by to mělo bejt v pohodě...loni se tam dostala kamarádka na odvolání se 46,5 bodama... reagovat zde
-
(20.06.2008 13:47:04, Lenka) Lidičky, dejte si prosím tu práci a prolistujte pomocí vyhledávače toto fórum. Na to stejné už odpovídám potřetí..... Buude to mezi 50-55 bodama, jak který rok. reagovat zde
-
(20.06.2008 14:18:04, Lenka) Leni, díky za odpověď. Já hledala - ale marně, tak se omlouvám.
Ještě bych se chtěla zeptat. Hledí se jen na to, které odpovědi jsou zaškrtnuté, nebo i na to, jaké se u matematiky dělali pomocné výpočty? Já tam těch pomocných výpočtů moc nemám a mám to takové dost zmatlané dohromy a nepřehledné, tak doufám, že se kontrolují jen ty konečné odpovědi .
Ale stejně už se pomalu připravuji na příští rokreagovat zde
-
(20.06.2008 14:43:45, Lenka) Nevím jestli hleděly na pomocné výpočty, ale podle mě ne, protože některé příklady jsem jenom natipovala a vůbec nepočítala... Matiku jsem měla blbou, nahnala jsem to angličtině. Co si pamatuji, tak minimum z každého předmětu bylo 15 bodů a celkově dle oboru, kolem těch 50-55. reagovat zde
-
(27.06.2008 23:16:10, Happyguy) WoW, na většinu oborů PEF stačilo 45 bodů , tak paráda, teda aspoň pro mě.. někdo kdo jde taky na provoz a ekonomiku ?
reagovat zde
-
(27.06.2008 23:20:05, ejny) ještě váhám,ale mám možnost jít i na provoz a ekonomiku,ale spíš to vidím na veřejnou správu..
reagovat zde
Email: ejnyatlascz -
(27.06.2008 23:31:20, Happyguy) Hmm , nevim .. Veřejná správa nevypadá vůbec špatně, ale .
i když jsem na ni i měl dělat příjmačky tak jsem si to nakonec rozmyslel a šel jen na provoz a eko
reagovat zde
-
(28.06.2008 09:57:59, Lucka) Ahojky lidičky, tak má báječná nervozita a tréma zapracovaly na 100% a mám pouhých 41,5 bodů . Jsem na sebe pěkně naštvaná, učila jsem se jak *** a pak všechno zkazím jen kvůli trémě. Ach jo!!!!!! Chtěla jsem jít na kombinované na provoz a ekonomiku a teď už si o tom můžu nechat jenom zdát
reagovat zde
-
(28.06.2008 11:16:31, ejny) to Lucka: na tvém místě bych určitě podala odvolání
berou hodně lidí na odvolání a myslím,že s těma bodama máš šanci dobrou
reagovat zde
(28.06.2008 11:18:14, ejny) to Happyguy:ještě váhám no,doufám,že si nakonec vyberu správně
jedeš na ten adapťák nebo ne e?
reagovat zde
(28.06.2008 11:36:53, Happyguy) to enjy: nemůžu, jedu do Irska na cely prázky
až do začátku školy reagovat zde
-
(28.06.2008 11:39:44, ejny) to Happyguy : tak to jo
tak to bude parádní Irsko,to se někdo má
reagovat zde
(28.06.2008 12:49:01, Lucka) To ejny: díky za ještě nějakou aspoň maličkou šanci. Odvolání zkusím podat, ale vůbec netuším, jak to sepsat, do kdy a tak.... Může mi prosím někdo poradit??? Děkuji reagovat zde
-
(28.06.2008 12:53:28, ejny) to Lucka: zkus net je tam toho hodně třeba - http://matura.cz/referaty/referat.asp?id=664 mrkni na tohle
.Vážně bych to odvolání v tvém případě podala,šlo tam hodně lidí,co už bylo přijato na vše a ti tam nepůjdou,takže budou brát podle mě ještě dost lidí i na to odvolání
tak hodně štěstí
reagovat zde
Email: ejnyatlascz-
(17.06.2011 22:22:39, Terka) Podle toho, co tady píšete, tak bych měla být v klidu, když mám 67, 5 bodů? Určitě mě vezmou? Dííky za odpověď, hodně by mě to uklidnilo
reagovat zde
-
-
-
(31.01.2014 16:33:44, Lij) Zdravím, chtěla jsem se zeptat, když budu mít z matematiky 10 bodů a z AJ např. 35 bodů, myslíte si, že by mě mohli přijmout na odvolání reagovat zde
Email: kocour.vodkaseznamcz
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.06.2023 02:05:05.