(17.08.2015 23:11:12, Lord Voldemort)
Nevyzdvihuji ani jednu LF, narozdíl od tebe je mi to jedno, problém máš ty, že ti tady ruším tvojí představu, že studuješ nejvíc ubertěžkou školu...Ve skutečnosti studuješ asi tak stejně těžkou LF jako jiní a jinde, neznáš fakta. Narozdíl od tebe mám dávno odpromováno , odučeno a naoperováno. Myslím že na tvojí dětinskou reakci si může udělat názor každý sám, lidi s podobnou mentalitou by LF studovat neměli. Chápu že internetová anonymita ti dodává sebevědomí, ale ve skutečnosti bys klopila oči a držela zobák, na 1.LF jsem učil. Na LF HK rozhodně nepromovalo jen 30 lidí, nesmíš věřit všemu co ti kámoši nakecaj

... Jen pro tvojí informaci, ty jsi sem přišla s tvrzením, jak je to na 1.LF velmi těžké atd, tak bys měla první ty sem dát odkaz, to je základ seriozní debaty, jen to bys nesměla vařit jen z "kamrád kamaráda mi řikal že....". Naštěstí mám dost kamarádů z 1.LF již absolovovaných a taky tam učí, naštěstí vím, že zoufale přebujelé ego jako jsi ty není reprezentativní vzorek... Možná by bylo lepší studovat medicínu kvůli medicíně a nikoli proto, abys ohromovala okolí, jak jsi hustá a dobrá že studuješ medicínu na "nejtěžší" škole...
Hmmm jenže těm věcem charakteru tekuté stolice, co tady tvrdíš, opravdu se to nedá jinak nazvat, neodpovídá ani výroční zpráva LF HK. Doporučuji si neplést LF HK a Studnety UNOB při LF HK, kteří dostudují prakticky všichni co začnou s ohledem na tu tvojí "obtížnost". Ale to bys musela rozumět textu a umět pracovat s fakty. Upřímně se divím, že člověk co zvládá práci s informacemi jako ty, může na LF vůbec studovat, natož projít 1-2 ročník. Patrně jde kvalita studentů fakt dolů, jak si stěžuje řada přátel co učí, v současné době neučím a věnuji se full time klinické medicíně výzkumu bez studentů.
https://www.lfhk.cuni.cz/getattachment/a5dd908a-f2b4-43ac-a557-3680f0d5d2f0/Vyrocni-zprava-o-cinnosti-2014.aspx/
Poměrně dobrá zprávy, byť z roku 2012 je zde, kde jasně vidět rozdíl v %, zde jsou sice určité meziroční rozdíly, byť minimální. Já toto sleduji 10 let.
http://www.osu.cz/dokumenty/monitoringmedii/1502.pdf
reagovat zde