05.04.2005 19:04:46, Sharllotta, zhlédnuto: 82x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
Ahojky.Prosím ozvěte se mi, kteří studujete na univerzitě v Ústí nad Labem obor vychovatelství pro spec.zařízení.Podala jsem si přihlášku na kombinované studium..Ráda bych přivítala nějaké info. Děkuji.
tak teda, jdi na www.ujep.cz tam máš link na pajďák a tam všechno najdeš. Jaký to tam je nevim. Jsem na jiný fakultě. Čaues a hodně štěstí.
reagovat zde
(22.04.2005 20:18:10, Sharllotta)
Zdravím Omysatku..-)díky za typ..ale na těchto stránkách brouzdám už nějaký pátek.Starosti si nedělám..protože není proč.Ovšem vidím,že tyto stránky mají pravděpodobně malou reklamu..Takže pánové..dělám propagační kampaň na tyto stránky.A co za to? Stačí jen poslat jen malou květinku.-))Apropoooo máte na ní smajlík?-)
reagovat zde
(24.01.2006 09:45:32, Janča)
Čauky Scharllotto taky se hlásím na UJEP vych. na dálkové byla jsi na dni otevř. dveří? reagovat zde
(24.01.2006 09:58:53, Jančula)
Ahoj hlásím se tam také! Přijímačky najdeš na netu...myslím že by to mohlo být v pohodě..kde děláš ty? Dám ti na mě kontakt...janula.1centrumcz tak se ozvy......reagovat zde