Kvalifikace k Protinožcům

-
(27.07.2008 15:27:46, Lukas) Ja bych vsadil na jistotu a tou je podle me ekonomka. S tou se uchytis vsude. Treba s pravama se tam tezko chytnes, lekare cekaji v zahranici atestace, ale ekonomove se chytnou vsude. reagovat zde
-
(27.07.2008 15:32:04, Ariana) - ekonomka + jazyky
- technika + jazyky
- matika/informatika + jazyky
S tím se, myslím, člověk uchytí všude, od amerického zámoří přes Evropu a asijské tygry až po protinožce.reagovat zde
-
(27.07.2008 22:10:55, Tereza) Ahoj v Austrálii jsem rok žila uchytíš jsem tam jako ekonom jako právníka i jako lékar i jako IT - ale musis na sobe hodne makat a pocitat s tim že zacatek není vubec jednoduchy at trva nekolik let pokud nemás obrovské stestí a i v pripade stesti pocitej dobry start okolo roku a vic. Lekari to maji trochu jinak. Mimoto pokud budes u nas dobry a vybere si te nejaky ozi zamestnavatel a dokaze ze jsi v danem oboru lepsi nez jakykoliv ozik - mužes vycestovat na business víza. Jinak musis mit studentsky viza tozn. mit tam zaplacenou skolu na dobu delky tveho pobytu jinak te tam nepusti. Posledni moznost je dostat Fiance vízum - tedy snoubenecké. reagovat zde
-
(05.09.2008 23:40:29, Kiwi) Nazdarek lidičky, mám na přítomné otázečku, když zvolim studium medicínské angličtiny, tak jako zdravotnický záchranář s kurzem pro sportovní masáže, myslíte, že by mne to tam nechali provozovat pro part time job na to jejich studenské vízum? No a potom uplatnění jako paramedik? Díky všem! reagovat zde
-
(07.09.2008 19:18:30, Lucka) Ahoj, nevím jestli je to ještě aktuální, ale poznala jsem nezávisle na sobě již dvě holky, které se v Austrálii uchytily jako zdravotní sestřičky. Měly (pokud vím) bakaláře od nás z ČR. Jak na tom byly s platovým ohodnocením netuším, jedna se vrátila, druhá se tam chystá provdat za Brita. reagovat zde
-
(19.09.2008 16:25:50, Gigi) Co takhle italština - po vlně imigrantů je jich tam dost - učení, překlady, tlumočení aj. reagovat zde
-
-
(26.09.2008 17:23:04, Cestovatel) Bych řekl, že jako v jakýkoliv jiný zemi, né? Akorát v anglickém podání! reagovat zde
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 29.05.2023 19:31:14.