(17.06.2012 19:23:45, Isabell)
Názor k Vysoké škole obchodní: sice jsem teprve dokončila první ročník, takže mne ještě dva čekají, ale pokusím se zhodnotit ten jeden rok na VŠO a celkové podmínky. Studuji obor Cestovní ruch a musím uznat, že jsem zatím spokojená. Před nástupem jsem slyšela dva druhy názorů: jedny školu definitivně odsuzovali, ti druzí říkali, že je to dobrá škola. Musím, ale říct, že po roce na této škole se přikláním k tomu, že se jedná o dobrou školu. Ano, je to soukromá škola a někdo by si mohl říct, že člověk si jen zaplatí a má titul, ale opravdu se tak neděje. Ve škole jsou složité předměty, hodně ekonomie a ekonomiky, matematika, marketing, management, ale i obory zaměřené na cestovní ruch. Ano, někteří profesoři stojí za nic, ale jen kvůli jednomu člověku bych nehodnotila školu jako celek. Já jsem se například setkala s mnoha externisty, kteří učí na VŠE, ČVUT, UK…a to jsou všechno dobré školy. Potom se taky není čemu divit, že se někteří lenoši, co si mysleli, že zaplatí a budou mít titul, tak se bouří proti vyučujícím. Ano, někteří profesoři mají vysoké nároky, ale potom se člověk něco opravdu naučí, když si celou hodinu jen nepaří na facebooku. Takže já jsem po roce spokojená a protože nepatřím mezi zbohatlíky, tak mi na VŠO dokázali vyjít vstříc i se splátkovým kalendářem. Výhodou na této škole je i to, že ti garantují výuku rozloženou do 3 dnů, takže si můžeš najít práci a vydělat si.
Škola má svoje + i - ale já osobně bych tuto školu doporučovala.
reagovat zde
Email:
m.isabellseznamcz