(14.05.2009 20:27:51, Alča)
jak už jsem psala v "Soukromá,Toť otázka", nezáleží na tom kde jsi ten svůj vysněný obor vystudoval(a), záleží zda pak přesvědčíš potencionálního zaměstnavatele, že jsi vhodný uchazeč na dané místo, to že má někdo vystudovanou veřejnou VŠ ještě neznamená, že na 100% má větší šance získat práci než uchazeč ze soukromé VŠ.
To že chceš jít studovat tenhle obor, znamená že máš už nějaké zjištěné informace o tomhle oboru, já kdyby mě tenhle obor velmi zajímal tak bych se snažila ho studovat, a to že si někdo řekne, že jsou to vyhozené peníze za školné,protože to můžeš studovat na veřejné a zadarmo,ještě neznamená že se tam dostaneš, příp. ji dostuduješ.To samé ale můžeš říct i o soukromé.Je jen na tobě zda se budeš snažit studovat to co tě baví.
A to že se "u personalistů říká" to je jako "jedna paní povídala".
Mě je 25 let, takže mám už za sebou několik přijímacích rozhovorů ohledně práce,spousta personalistů se kterýma jsem se setkala si dodělává vysokoškolské vzdělání dálkově, neříkám že je dělají všichni na soukromé,ale je to tak 50 na 50.Je důležité jak to tomu konkrétnímu člověku vyhovuje.
reagovat zde