(09.10.2011 19:06:52, Honza)
Ahoj,
Dokončuji dálkově bakalářskou strojařinu v Liberci(tento rok budu končit) a současně pracuji v automobilovém průmyslu resp. vývoji(tvoření povrchovcýh ploch exteriéru a interiéru), práce mě velmi baví a je úzce spjatá s designem(každodenní konzultace s designéry apod.). Chtěl bych se proto víc zaměřit ve studiu na design aut, což mi ale TUL neumožňuje. Hledám tedy jiné alternativy a zajímá mě zda-li je možné po absolvování bakaláře na fakultě strojní začít studovat magistra na umělecké škole?Asi ne že

?Mám nápady, ale nemám portfolio, které všude vyžadují. Lze někde absolvovat nějaké přípravné kurzy nebo konzultace, kde bych takové portfolio mohl vyladit? Může mi u přijímacího řízení pomoci to, že dělám práci příbuznou tomu v čem bych se rád (do)vzdělal?
Po zkušenostech s TUL bych klidně(nebo spíš mnohem raději) upřednostnil soukromou školu, kde by snad byl osobnější přístup a daleko méně formálnosti.Existuje taková nějaká?V mládí jsem absolvoval několik let výtvarný kroužek, čili nějaký velmi hrubý základ mám

. Upřednostňuji okolí Liberce, Prahy. Není nějaká taková škola v Zittau?
Chci se zaměřit na průmyslový design, nebo i jiný, ale aby šlo o návrhy všeho co má kola

!
Je velmi těžké na internetu najít nějaké komplexní informace, takže prosím o radu.
Děkuji
reagovat zde
Email:
jan.sukemailcz