(15.06.2012 13:42:09, Ludek)
Takze tady par mych postrehu z prijimacek :
1. Na prijimackach bylo opravdu neuveritelne mnozstvi lidi samotna budova ma nekolik pater ( tipuji 5) a uplne vsude sedeli lide ruzne na chodbach , na schodech ruzne po zidlich..... Vetsinou same holky pro me jako kluka naprosto necekana a velice potesujici zprava (jestli jsem zahledl dohromady 30 kluku tak je to moc ) vsichni byli hrozne nervozni nekdo i brecel ... tydle lidi fakt nechapu dyt je to v podstate jen vetsi pisemka
2. Ted k samotnym testum
- testove ulohy byly naprosto shodne s temi jez byly v ukazkovych testech - drive byly cele sbirky ke stazeni na strankach VSE ted uz tam je od kazdeho pouze jeden od kazdeho
-cely test se dela na pocitaci ktery je pripojen k lokalni siti kazdy uchazec ma sve jedinecne cislo pod kterym se prihlasi do systemu a dostane SVUJ JEDINECNY TEST - takze kdyby nekdo chtel zkouset opisovat tak ma smulu

- testy si spoustite sami kliknutim pote se vam teprve spusti casovy limit takze no stress
- je mene otazek ! - matematika 12 - po 130 a 60 bodech, jazyky 40 po 25 bodech celkem je tedy mozne dostat 1000 bodu z kazdeho predmetu- trochu me to znervoznilo protoze sem neustale hledal ten zbytek (puvodne melo byt 15 a 50

)- jinak casovy limit je zcela dostatecny - matiku jsem mel hotovu za 15 minut a jazyky asi za necelych 20 i s kontrolou =D
- v testove aplikaci vam bezi odpocet , je v ni kompletni zadani otazky a pod ni vzdycky 5 moznosti ktere mysi zaskrtnete, mezi otazkami je mozne libovolne listovat a prechazet, protoze vsechny se nachazi na 1 "listu"
3. Sve vysledky jsem se dovedel okmazite po dokonceni posledniho testu - ale to jsetli jsem prijiat ci nikoliv zatim nevim nekdo rikal ze by to melo byt zname 22.cervna tak nevim, ja jsem to asi preslechl

Jinak jsem se hlasil na diplomacii a anglictina 875 nemcina 925 a matika 870 celkem tedy 2670/3000 bodu tak snad mi to bude stacit =)
Preju ti hodne stesti s prijimackama !!
EDIT : malem bych zapomel - k matematice dostane jeden papir formatu A3 na psani a A4 z obou stran potistenou se vsemi vzorci a pouckami k prikladum ktere jsou v testu , takze je staci akorat spravne aplikovat .. =) uplna pohoda
reagovat zde