(18.08.2005 21:21:34, Tlapka)
Mila Karlo, nelze nez ti doporucit, aby sis trhla nohou. Ver mi, moje odpoved je seriozni. Jednak jsem se tam hlasila a jednak tam mam par pratel, takze rozhodne vim, o cem mluvim.
Je videt, ze jsi nepochopila muj prispevek, takze pomalu a jeste jednou: Slovo "dalkove" melo znamenat to, ze ac je studium prezencni, tak kvuli minimalnim pozadavkum na dochazku nemusis chodit do skoly temer vubec a diky teto casove nenarocnosti se velmi priblizuje studiu distancnimu. "Oficialne" potom znamenalo to, ze distancni forma programu Pravo a pravni veda proste neexistuje. Jak uz jsem psala, dela se kombinovany a mozna i distancni bakalar v ramci Pravni specializace.
Ten petilety magistersky obor nejde studovat dalkove, i kdyby ses na hlavu stavela. Kdyz mi neveris, tak si to over treba tady na vejsce v sekci Studijni programy a nedelej ze me blbce jen proto, ze "jisty clovek neco cetl o nejake absolventce nejake pravnicke fakulty". Ona to totiz mohla byt vyjimka na zadost studenta ze zdravotnich nebo socialnich duvodu, anebo se jednalo o Pravni specializace, ale kdyz reknes, ze "mas prava", zni to lepe, vis?
Tak hezky den a nezlob
reagovat zde