(01.02.2014 15:01:20, Petr Novak)
Ahoj,
já to studuju, mám za sebou první zkouškový a musím říct, že je to naprosto boží

Náročnost studia není velká, podle mýho názoru se jede spíš na to, že to lidi baví, sami se zapojujou do projektů a dělaj věci navíc (copywriting, kreativa, produkce, propagace, sponzoring, sociální média, weby, PR...). Nápady do reklamy prostě jednoduše ve skriptech nevyčtete

Jezdí se na konference, na mailu se co týden objeví nabídka stáže, pořádání eventu, pomoc s propagací. V předmětech dost často mluví lidi z praxe (Red Bull, Bohemia Chips), to se dá ostatně vidět i na Youtube NeonTV

Spousta lidí od nás je na twitteru, ať už učitelé, nebo absolventi jsou docela vidět/slyšet - namátkou mě napadá Jan Habich, Olga Biernátová,...
Skvělá je i spolupráce s ostatníma ateliérama fakulty (fotka, grafickej design, design oděvu, obuvi, skla...), takže pokud někoho žere focení, photoshop, fashion marketing nebo něco z týhle branže, má perfektní možnosti hledat kontakty
Co se týče dalších dotazů (k přijímačkám, třeba něco podrobnějšího a tak), můžete napsat přímo mě na mail, nebo na zeď/zprávou na FB ústavu - facebook.com/marketingovekomunikace
reagovat zde
Email:
petrnoxnovakgmailcom, Web:
petrnoxnovak.cz