Ahoj. Nevíte prosím někdo jestli existuje nějaký seznam vysokých škol s termíny podávání přihlášek a přijímacích zkoušek na navazující magisterské studium, tak abych nastoupila do letního semestru 2006? Nebo nevíte alespoň která ekonomka nabízí tuto možnost? Děkuji všem za odpovědi
Email: weegrryseznamcz
...

-
(27.08.2005 15:07:19, Radek) Ahoj, dělá to MZLU v Brně- viz www.pef.mendelu.cz. O žádné jiné škole která by to dělala po semestrech zatím nevím, ještě to ale prověřím. Je zajímavé, že např. přihlašování a přijímání do vedlejších specializací probíhá v každém semestru. A je asi docela dost lidí co končí bakaláře za 3,5 roku místo za 3. No uvidíme, zatím zdar reagovat zde
-
(29.08.2005 23:09:14, weegry) Radku děkuji moc.Já jsem našla ještě přijímačky na VŠE fakultu podnikohospodářskou.Tak kdyby jsi ještě na něco narazil tak dej prosím vědět.Díkec reagovat zde
-
(30.08.2005 15:59:03, Radek) Tak jsem to projel, na veř. VŠ už jsem žádné jiné náznaky (ekonomické navaz. obory) nenašel. U soukromých VŠ: VŠFS, SVŠES, VŠEM přijímají 2x ročně. Jiné o tom nemají zmínku, nebo jsem ji při nejlepší snaze nenašel. Zdar
reagovat zde
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 20.03.2023 21:39:22.