Ahoj

hodně uvažuji o tom, že na tuto školu přejdu, studuji druhým rokem mezinárodní obchod a diplomacii na jiné škole, jenže tu jsem nešťastná, profesoři absolutně neposkytují materiály ke studiu, vždy nám jen nadiktují 10 knih jak si to v nich máme nastudovat, na přednáškách probíráme jiné věci než, který pak u zkoušek opravdu jsou, co se týče kvality jazyků, tak je mizerná, neustále nám střídají profesory a pomalu nikdo nic neumíme a ještě zapomínáme to co jsme uměli ze střední. Přístup učitelů je taky dost mizerný, vyžívají se v tom, že jsou v lepším postavení než vy. Myslím, že na to že platím 64.000,- mi tato škola toho poskytuje velmi málo. A přednášky i na těch se nám dělá docházka, rozvrh máme neuzpůsobený takže jsem ve škole od rána do půl 6 do večera od pondělí do čtvrtka a to opravdu nelžu!! a ještě je mi to k ničemu. Chci se tedy zeptat na Vaše názory na Metropolitní univerzitu jestli bych si polepšila. Abych nešla z bláta do louže. Mezinárodní obchod mě moc baví, ale na této škole opravdu zůstat nechci.Děkuji Vám moc za vaše odpovědi, určitě mi to moc pomůže a budu ráda za každý váš názor :-)
Telefon: 606040870, Email:
anetapeckovaseznamcz