chtěl bych studovat na VŠEM a co jsem se díval a četl názory, tak to chápu tak, že se tam to studium docela často mění (podmínky vč. školného) a rád bych se zeptal jestli tu je nějaký současný student který by byl schopný shrnout plusy a mínusy prezenčního a kombinovaného studia.
Také jsem četl o bonusových 20 bodech ke zkoušce pokud má student 100% docházku, platí to i pro kombinované studenty?
A také jsem jasně nepochopil udělení profesního titulu pro absolventy: "Absolventi bakalářského (Bc.) a navazujícího magisterského (Ing.) studijního programu na VŠEM v prezenční nebo kombinované formě studia (P/K), mají po splnění podmínek (Nařízení rektora VŠEM) nárok na udělení profesního titulu Master of Business Administration (MBA)."
Není mi jasné jestli je to podmíněno studiem bc. A ZÁROVEŇ ing. studia, nebo pokud již Bc. mám z jiné školy a tady budu studovat pouze Ing. - získám i tak tento profesní titul? Nejsem si jistý jaká bude situace a jestli by MBA z pohledu zaměstnavatele, ač je to neakademický titul, mělo váhu, ale asi lepší mít než nemít. Přihlášku ještě nemám vyplněnou takže k tomu nařízení jsem se nedostal (interní dokument).
Díky za odpovědi.