ohľadom tohto odboru mám zopár otázok. Bol som aj na DOD, ale na danej časti som už bohužiaľ chýbal. Takže v obore Aplikovaná infomatika by som sa chcel "špecializovať" na IT managment a nie na vývoj aplikácii a čisto programátorsku cestu. Kamoška, ktorá na DOD ešte bola mi hovorila, že v prípade štúdia IT managmentu je štúdium hlavne o ekonomických predmetoch a matematika je tam len 1.semester a to tá povinne voliteľná. Chcem sa teda spýtať /najlepšie niekoho, kto tam aj reálne študuje/ či je to pravda a či je tam potom aj nejaká iná matematika, ktorú je povinné si zvoliť alebo je už len dobrovoľná? Taktiež mám rovnaké otázky aj na to, ak by som sa chcel "špecializovať" na IT analýzu, čo však pri pozeraní do magisterského programu IT managment je v jednom, takže to sú otázky asi rovnaké.
Taktiež by ma zaujímal názor na nový odbor Informační média a služby, nakoľko ešte nemá žiadnych absolventom a ani študíjne plány. Myslíte si, že sa s tým dá dostatočne dobre uplatniť, nakoľko nemá naväžujúci magisterský odbor? A taktiež aká približne môže byť náročnosť tohto odboru?
Za všetky odpovede vopred ďakujem

Email: pira.markogmailcom