Ahoj chtěla bych se hlásit na skoukromou vysokou školu. Mysllíte si, že tam berou všechny nebo ne? A co úroveň vzdělání? Mám totiž obavy, že na VŠE se nedostanu. Co si myslíte?
(17.10.2005 00:36:36, Webbie)
Já studuji státní i soukromou. Co vím, tak na soukromou většinu vezmou. Co se týče úrovně vzdělání, tak asi záleží na škole. Některé jsou opravdu skvělé (více méně tam učí stejní profesoři jako na státních, přístup ke studentovi mají 100% lepší než na státní škole), některé budou asi horší. Zkus si sehnat nějaké reference. Ale na druhou stranu - ono ani na státní škole nemáš zajištěno, že se opravdu něco naučíš...
reagovat zde
(04.11.2005 10:27:09, Martin)
Ahojky, u soukromých VŠ je třeba si hodně vybírat. Já jsem obešel několik a nakonec jsem se rozhodl pro VŠFS, která mi naprosto vyhovuje. Především je to kvalita, kterou poskytují - např. kombinované studium (jsem pracující člověk), veškerý servis přes internet, vč. výběrů oborů, přihlašování se na zkoušky, učebních materiálů apod., a maximální vstřícnost ze strany studijního oddělení. A kvalita výuky je podle mě na velmi vysoké úrovni - klídek a pohodu Ti určitě slíbit nemohu reagovat zde