Pomohu zpracovat data, hypotézy, dotazníkové průzkumy, navrhnu modely, poradím s použitím metod, analýzou a interpretací dat. Ideální nabídka pro vysokoškolské studenty. Mám vystudovanou statistiku i pedagogiku. Takže zaručuji odborný i vstřícný přístup. Cena viz web: www.mojestatistika.cz
Telefon: 732910149, Email: anetamazouchovagmailcom, Web: www.mojestatistika.cz
Statistika do závěrečné práce

-
(25.10.2021 09:56:43, Lenka Š.) Výborná a rychlá spolupráce. Paní doktorka uopravdu ví a umí! Dík! reagovat zde
-
(04.11.2021 10:27:36, Jan) Tak klobouček. Do týdne jsem měl zpracovaný dotazník i s popisem. Děkuji. reagovat zde
-
-
(10.11.2021 10:42:39, Aneta) Neuvádíte na sebe email, tak odpovídám zde. Ano, zvládnu. Pošlete mi emailem podklady a domluvíme si telefonní hovor, kde probereme podrobnosti. Nebo se za mnou můžete zastavit v kanceláři na Praze 2 osobně. Záleží co vám více vyhovuje. reagovat zde
-
-
(29.11.2021 12:43:55, Nela T.) Mohu doporučit. Do týdne bylo hotovo, vysvětleno. čekám na posudky! Děkuji paní doktorko! reagovat zde
-
(05.12.2021 10:29:11, .) Tolik děkovných komentářů na fóru s malým provozem, to zavání nekalou reklamou. reagovat zde
-
-
-
(08.01.2022 19:01:42, Anet) Dobrý den, Dane, v současné době na to kapacitu mám. Pošlete mi všechny podklad na anetamazouchovagmailcom reagovat zde
-
-
(31.01.2022 10:52:35, Daniela) Aneto, děkuji, kdybych Vás znala před rokem, ušetřím si zbytečný rok studia navíc. Díky. reagovat zde
-
(31.01.2022 10:55:04, Aneta) Danielo, jsem moc ráda, že jste spokojená. Tak až budete dělat doktorát, dejte mi vědět, naplánujeme výzkumný záměr společně. reagovat zde
-
-
(08.02.2022 09:19:47, Jaňule) Za jak dlouho umíte zpracovat data? reagovat zde
Email: janinaDPseznamcz-
(08.02.2022 09:35:14, Aneta Mazouchová) V současné době do týdne, v březnu a dubnu spíše do 14 dní, ale jsem schopná udělat individuální nabídku ve velmi krátkém deadlinu. Ozvěte se mi na mail a určitě něco vymyslíme reagovat zde
-
-
(22.02.2022 18:34:01, Daniela Rychlá) Ušetřila jste mi měsíc mého života, díky! reagovat zde
Email: daniela75gmailcom -
(15.03.2022 09:44:45, Diana Rennová) Máte volnou kapacitu na zpracování dat do dizertace? Troufla byste si an to? Je to standardizovaný dotazník. reagovat zde
Email: rennovaseznamcz -
(09.05.2022 11:39:47, Majda) Data mi zpracoval statistik, ale vůbec tomu nerozumím. Pomohla byste mi to co mi poslal rozklíčovat? reagovat zde
Email: majdalena.renngovaseznamcz-
(09.05.2022 11:41:23, Aneta Mazouchová) Dobrý den, ideálně mi to pošlete do mailu a já to projdu. Zavoláme si k tomu a určitě to přepíšeme do srozumitelnějšího textu.
reagovat zde
Telefon: 420732910149, Email: infomojestatistikacz, Web: www.mojestatistika.cz
-
-
(03.07.2022 16:47:31, Jeroným) Super zpracování díky! Všem co váhají, doporučuji. reagovat zde
Email: jeronymmalyseznamcz -
(25.07.2022 14:03:57, Tereza K.) Aneto, děkuji za rychlou pomoc. Velmi pěkně se mi s Vámi spolupracovalo a nakonec jsem i vše pochopila. Jste opravdu profík. reagovat zde
-
(31.07.2022 15:57:13, Filip) Dobrý den Aneto,
chtěl bych Vás poprosit, zda byste mi mohla pomoci s bakalářskou prací. Mám data z dotazníků, ale neumím si s daty poradit. Koukla byste na to a pomohla mi, jak nejlépe je prezentovat? Děkuji. F. reagovat zde
Email: dolmixcentrumcz
Podobné příspěvky:
- Zkouška statistika (za mě) - Zkoušky, zápočty, státnice
- Psaní bakalářské práce - Zkoušky, zápočty, státnice
- Statistika - pomoc se zápočty/zkouškami apod. přes mail, mobilní telefon, icq, Fb .. - Zkoušky, zápočty, státnice
- Hledam pomoc pri psani bakalarske prace - Západočeská univerzita v Plzni
- ad vysokoškolské práce- studenti reagujte - Ostatní
- STATISTIKA - ZKOUŠKA - VŠ - Zkoušky, zápočty, státnice
- Korektura bakalářské nebo diplomové práce - Pomoc při psaní prací
- Korektura bakalářské práce je to podvod ? - Zkoušky, zápočty, státnice
- Statistika - test a dú - prosím pomoc - odměna jistá - Zkoušky, zápočty, státnice
- Oprava a úprava bakalářské práce/diplomové práce - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 19.08.2022 15:31:12.