...

Potrebovala bych nejake informace o VS Skoda Auto.Hlavne jaka je uroven a kvalita studia.Diky.
Email:
michala.fcentrumcz
-
(29.10.2005 18:36:01, Pavel)
Kvalita je dobrá, ale hlavně máš pak skoro jisté zaměstnání.
reagovat zde
-
(31.10.2005 18:05:26, Misa)
A ty ji studujes?Rozhodovala jsem se jeste mezi Ekonomkou v Praze a porad nevim co mam vybrat.Mohl by jsi mi prosim poslat jeste vic info.Diky
reagovat zde
-
(01.11.2005 19:09:43, Pavel)
No já ji nestuduju, ale kdyby mi nevyšla jiná státní škola tak bych se přihlásil na soukromou VŠ Škoda. tak jsem si sháněl informace a ty byly dobrý.Nevýhodou je akorát to školné.Tak jestli ti nevadí školné, tak tam jdi. Zajímal jsem se hlavně uplatnění co se týká zaměstnání a bylo mi řečeno, že studenti školy mají přednost .
reagovat zde
-
(05.11.2005 15:24:07, Milan)
http://vzdelavani.ihned.cz/?s1=d&s2=0&s3=0&s4=0&s5=0&s6=0&m=detail&article[id]=17139620&p=d00000_det ail
reagovat zde
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 28.03.2023 15:37:54.