10.07.2007 11:21:59, Lendullka, zhlédnuto: 472x, reakcí celkem: 10Reagovat na příspěvek
Ahojky.Je tady někdo,kdo jde na VŚ Jana A.Komenského?Jdu na jejich pobočku do Frýdku-Místku,zajímalo by mě,jestli se najde někdo,kdo tam zrovna ve F.M.je nebo půjde.Obor vzdělávání dospělých.Bohužel státní škola nevyšla.
(15.07.2007 22:20:39, Lenča)
Ahojky. Jsem tady Taky jdu na vzdělávání dospělých do F.M.
reagovat zde Telefon: 420603404077, Email: lsafernovacentrumcz, ICQ: 367628440
(16.07.2007 09:52:15, Lendullka)
Fakt?To je super,už jsem myslela,že snad bubu sedět ve třídě sama.A taky Lenča jo?Nevíš kdy je zápis do 1.ročníku?
reagovat zde Email: solar03seznamcz
(16.07.2007 22:29:50, Lenča)
Taky jsem měla trochu strach .... . Kdy je zápis nevím, doufám, že budou otevírat třídu ve Frýdku, protože asi ani to není tak úplně jistý. Nebo myslíš, že už je to na 100%? Ohledně zápisu prý pošlou dopis v půlce září. Nečetla jsi někde na tuto školu názory studentů??? Nějak se mi nepodařilo nic najít.
reagovat zde
(17.07.2007 09:10:58, Lendullka)
ahojky,no právě,že názory studentů nikde nejsou,alespoň jsem je taky nenašla.Mě přišel dopis,pouze že jsem byla přijata,o dopise v půlce září se mi nezmínili.Napsali mi,že termín zápisu se dozvím ve studijním oddělení a napsali mi tel.číslo.Já myslím že to je už 100%.To by se snad zmínili,že se může stát,při malém počtu studentů,že neotevřou.V době,kdy jsem posílala přihlášku mi ve studijním říkali,že je obrovský zájem,že mají spoustu přihlášek a studenty budou vybírat z přihlášených.Tak snad nás bude dost.Jen mi v dopise ještě psali,že se má uhradit školné nejpozději 15 dnů před zápisem,ten nevím kdy je,že jo.Snad to všechno klapne.Odkud jsi???
(17.07.2007 15:37:12, Lenča)
Ahoj, právě že jsem volala na to číslo uvedené v dopise a tam mi bylo řečeno, že mi přijde pozvánka s termínem zápisu, že zatím neví. Tak tam zkusím zavolat v srpnu, uvidíme... Taky by mě to zajímalo kvůli úhradě školného. Loni byl zápis 11.-15.9., tak to bude nejspíš podobně. (paní ve Frýdku se asi s dopisem v půlce září trošku spletla) Já jsem z Olomouce, odkud jsi ty?
reagovat zde
(17.07.2007 21:37:28, Lenča)
Tak jsem konečně našla nějaké názory studentů této školy - na stránkách jejich časopisu = www.jan-amos.cz. Ale mám z toho dost rozporuplný pocity reagovat zde
(18.07.2007 10:06:23, Lendullka)
no teda,já nevím,četla jsem tu diskuzi a jsem z toho taky trochu vedle.Ale každý člověk má jiný názor.Asi to nebudu vůbec řešit a uvidím.Já se do školy těším,vzdělání si velice vážím,možná to budu brát trošku jinak naž leckteří mlaďoši.Uvidíme,třeba bude všechno fajn.Kdybys něco ještě našla tak mi můžeš písnout i na meila jo?
(07.08.2007 18:13:05, Mooonka)
Ahoj, já chodím na denním studium a do Prahy. Ale kdyby tě ještě něco zajímalo, klidně se ptej, taky jsem byla vděčná za všechny info.reagovat zde
(08.08.2007 16:14:00, lendulka)
ahoj mooonko! Jak jsi se studiem spokojená?My četli jen samou kritiku na tu školu,až jsem z toho byla nesvá!Já se právě moc těším.Lenča jde taky do Frýdku,tak se snad sejdeme.Zvládáš v pohodě?Je tam hodně psychiny?Mě totiž hodně baví a zajímá mě teda,kolik se jí na škole věnuje.Zatím pa a díky.