11.08.2007 18:41:12, slunečnice, zhlédnuto: 198x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
Ahoj, nevíte jak často se otevírá dálkové studium psychologii na muni? Bude dálkové ve školním roce 2008/2009? Díky
(12.08.2007 01:26:42, Radek)
jasnovidec tedy nejsem, ale znám minulost (od vzniku vejska.cz) : 2005/06 - kombin. studium psychologie na MU nebylo 2006/07 - bylo - na FF pětiletý Mgr. obor 2007/08 - nebylo na FF, ale bylo na FSS 3letý Bc. Psychologie + další předmět.
přítomnost - můžeš se zeptat třeba studijní referentky na fakultě (co má na starosti přijímací řízení), nebo sekretářky na katedře psychologie (která má kontakt s profesory, kteří obor zajišťují).
budoucnost - koncem října či v listopadu se obvykle na webech škol objevují informace o vypisovaných oborech na příští rok. Takže se jistě dočkáš. PS: kdyby to bylo na FF děláno každý druhý rok, tak by to bylo nadějné ;-), ale kdoví. měj se
reagovat zde
(12.08.2007 09:16:45, slunečnice)
Díky za info...Myslíš, že se dá zvládnout denní studium při práci?reagovat zde
(12.08.2007 10:06:18, Janka)
ahojky no při prezenční formě se podle mě pracovat a HPP nedá, ale brigády či částečné úvazky jsou v pohodě s tím mám své zkušenosti Taky se příští rok budu hlásit na denní pokud neotevřou dálkové,a při tom musím vydělávat reagovat zde
(12.08.2007 10:56:58, Radek)
slunečnice: no já bych to budoval spíš opačně, jestli při škole zvládneš ještě nějakou práci (nebo jak říká Janka brigádu) a ještě přitom mrknout na školu (večer, víkendy, případně max. tak 1 až 2 volné dny v týdnu pokud má student na daném oboru možnost si volit časový rozvrh). každopádně mi to přijde hooodně náročné. Jestli chceš zůstat v denní práci, tak bych max. doporučil to kombinované studium. Ale tak to každý uvidí sám, jak to zvládá, nedá se to generalizovat. přeju zdar
reagovat zde