Dotaz

-
(08.02.2008 10:23:18, Ingrid) Myslím, že na distanční se dochází méně než na dálkové...a kombinované je vysokoškolská alternativa dálkového....
reagovat zde
-
(08.02.2008 19:15:15, Eva) Ahoj tak to jsi asi vyjímka ne, co znám lidi,kteři studují kombinované studium, tak chodí do školy pátky, soboty co 14 dni. A co studuješ? reagovat zde
-
(12.02.2008 10:43:48, Radulka) Jano,je ucast na seminarich povinna? To znamena, ze si nevystacim s vikendovym soustredenim+samostudiem? Chtela bych na ZCU studovat KSA. Muzes vysvetlit, jak to u vas probiha?
diky reagovat zde -
(12.02.2008 11:16:16, dagmar) Jano, já to mám stejně. mám předměty v ut i čt a jsem dálkařka..
Radulka: na přednášky - ty povinné nejsou, ale je na profesorech jak se k tomu staví, obecně se na přednášky až tak moc nemusí, ale na semináře ano, i na docházku se kouká potom k zápočtu..no a některé předměty kromě povinných, kterí jsou v so, tak jsou opravdu i v týdnu - ono kombinované se nerovná dálkové, je to právě něco mezi, většina předmětů je opravdu v so, ale ten zbytek.. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Dotaz... - Výběr vysoké školy
- Dotaz - Přijímačky, přípravné kurzy
- Komplikovanější dotaz - Informace o studiu
- dotaz - Ostatní
- dotaz - Vysoká škola podnikání a práva, a.s.
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 22.03.2023 15:27:59.