(25.07.2008 01:10:52, student adviser)
ahoj, jestli ses dostal/a jeste nekam jinam tak prosim te, bez jinam!!! Vim, co rikam na FTVS jsem uz nejaky patek a stoji to tam za velkou pi..obor dobrej ale vyucujici strasny a vztahy tam nejhorsi ze vsech!! reagovat zde Email: blondbombercentrumcz
(25.07.2008 01:17:24, ferda)
Tak tohle musim podepsat... FTVS opravdu NEMA dobrou fyzioterapii... vyucujici, az na par svetlych vyjimek, by se meli zamyslet nad pojmy jako "lidskost, vyuka, vztah, primerenost....apod.". Prisnost vedeni, hranicici s totalitou ani v nejmensi neodpovida kvalite terapeutu, co ze skoly odchazeji.... baziruje se na starych metodach a absolutne se nejde k jadru veci.... za pet let studia jsi nervove labilni, ale dobreho fyzioterapeuta v zrcadle necekej!
reagovat zde
(25.07.2008 10:07:48, Olga)
Já jsem spokojená. Je pravda, že to je náročnější, ale to je u prestižní školy vcelku v pořádku, ne? Nemůže to vystudovat každej blb. Takže pokud to myslíš se studiem vážně, tak si mákneš, ale stojí to za to. A že někoho občas vyhodí... to je také práce učitelů. Oni musí protřídit takříkajíc zrno od plev.
reagovat zde