(09.02.2011 10:44:45, Nikola)
Rinnoa:
ahoj, já byla na BIVS v 2006/07, studovala jsem kombi v Jablonci nad Nisou a né v Pha. Školu jsem nedokončila, né že bych nechtěla, ale měla vlezlo mi do toho něco jiného,chtěla jsem školu přerušit, ale chtěli po mě školné i když školu přeruším a to jsem neakceptovala a školu ukončila. Do školy jsme chodili v pátek cca 15-21hod. a v sobotu od 8-16 každých 14 dnů. Profesoři byli fajn, byla to taková směska VŠ a SŠ profesorů. V těch prvních dvou semestrech jsme žádnou praxi, exkurzy neměli a náročnost byla v poho. Jen jsem plavala ve fin.matematice,jelikož jsem matiku na střední měla jen 1. rok, tak to co jsme tam probírali mi opravdu nic neříkalo

. Studovala jsem Bankovnictví a všichni co se mnou byli v ročníku byli zaměstnaní lidé,kteří si buď museli nebo chtěli získat Bc. titul. Za mne bylo školné, 20.tis. za semestr,ale určitě už podražili. Musela jsem si koupit nějak knížky,ale nijak jsem žádné peníze navíc neplatila.
Gino: jak člověk čte,tak pomluvy jsou skoro na každou školu,takže se musím přesvědčit na vlastní kůži co tam.
Michal: Ahoj, chci jít na marketing.
reagovat zde
Email:
Machova.Nikolaseznamcz