(15.12.2010 11:54:47, jamo)
Ahoj, je zde hodne osobnich nazoru a emoci, ale z techto prospevku jsem se nedozvedel to podstatne. Existuje nekde forma dalkoveho studia fyzioterapie??? Slysel jsem o moznosti na VSZSP v Bratislave nebo o soukrome skole v Plzni. Vite o jake skoly se konkretne jedna, jake jsou jejich adresy, struktura studia, atd. ? Mate s nekterou z techto skol konkretni zkusenosti?
Dekuji za konstruktivni a vecne odpovedi. Jamo
Mezitim se mi podarilo ziskat nasledujici odpovedi tykajici se Plzne, Pribrami a Bratislavy:
Plzen1:Vážený pane inženýre,
byl mě předán Váš dotaz k vyřízení. Obor Fyzioterapie lze studovat na Fakultě zdravotnických studií pouze prezenční formou studia, bohužel dálkovou formu nemáme.
Veškeré informace naleznete na webových stránkách fakulty: www.fzs.zcu.cz. Pokud byste tam nenašel nějakou informaci, můžete se na mě s Vaším dotazem kdykoliv obrátit.
S pozdravem
Stanislava Nová
studijní oddělení
Západočeská univerzita v Plzni,
Fakulta zdravotnických studií
Tylova 57, 306 14 Plzeň
e-mail:
stnovafzszcucztel: 377633710
Plzen 2:Dobrý den,
Na naší škole nelze studovat obor fyzioterapie. Tento obor otevírá Fakulta zdravotnických studií ZČU v Plzni. Jedná se pouze o prezenční formu. Informace najdete na www.fzs.zcu.cz .
S pozdravem
Věra Hodková
studijní oddělení
VOŠZ Dr.I.Mauritzové, s.r.o.
Ledecká 35, Plzeň
tel.: 377 534 450
e-mail:
hodkovasvzsplzenczURL: www.svzsplzen.cz
Bratislava a Pribram :Posielam Vám vyjadrenie p. rektora: urcite nie nebudeme v 2011 fyz otvarat ani v Pribrami a ani v Blave
PhDr. Zlatica Ondrušová, PhD.
vedúca ŠO VŠZaSP sv. Alžbety
tajomníčka IVSP VŠZaSP sv. Alžbety
zlatica.ondrusovavssvalzbetysk0902 189 294
jamo22volnycz