Z čeho se učit na příjimačky na LF MU?

Ahoj, ráda bych se hlásila na všeobecné lékařství do Brna. Když jsem se dívala na modelové otázky z biologie, tak zde bylo hodně genetiky a buňky. Proto bych si chtěla pořídit nějaké učebnice, ale nevím, co vybrat. Jako doporučenou literaturu zde mají napsané různé učebnice - Rozsypal: Přehled biologie, Šmarda: Genetika pro gymnázia, Kočárek: Genetika, Závodska: Biologie buňky. Rozsypala mají zvýrazněného, ale ta učebnice se mi zdá dost drahá. Docela se mi líbí Biologie buňky a Genetika od Šmardy, ale nevím, jestli by to stačilo. Nemáte někdo zkušenosti, z čeho je nejlepší se učit? Děkuju 

-
(10.02.2012 19:19:05, Martin) Ahoj, minulý rok jsem psal přijímačky na LF MU a za základ považuji koupit si přímo od fakulty (na kampusu, možná i jinde v knihkupectví) bílá skripta, kde jsou stovky testových otázek z chemie, fyziky, biologie. Ty učebnice se mně zdají docela zbytečné kupovat. Postačí pořádná příprava ze sš.
p.s. s biologií se moc netrap, ta není zas tak těžká na přijímačkách. Spíš bych se zaměřil na chemii a fyziku (na přijímačkách bylo dost příkladů na počítání). reagovat zde
Email: mathez27gmailcom
Podobné příspěvky:
- Chci učit NJ na střední - Výběr vysoké školy
- Jaké jazyky se učit? - Ostatní
- Učit? Nikdy!!! - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 22.03.2023 15:27:59.