Ahoj, přečetla jsem si tu již plno zpráv ale pořád mi to není moc jasné.. Nebo spíš mám jinačí situaci. Chtěla bych se zeptat. Studovala jsem rok Bc v Ústí na UJEPU, poté mě tento obor přestal bavit, udělala jsem chybu, že jsem tam nastoupila, poté jsem studovala na Karlovce 2 roky, díky mojí kravině mě vyhodili :o( chci se tento rok zkusit přihlásit na VŠE, na obor Podnikové informační systémy. Jenže se chci zeptat, zda-li budu platit studium či nikoliv. Vím, že se Bc. studuje 3+1 bezplatně ale nevím zda-li tento obor který je vyučovaný na VOŠce (spadá pouze pod VŠE) se taky bude platit..a jestli nevíte kolik.. Vím, že jsem ***á a totálně si podělala celé studium, ale nyní mi došlo, (asi přišel rozum) že bez vysoký ze mě z obchodkou nebude asi nic.. Tudíž se ptám, zda-li obor který je tedy vyučovaný na Vošce s titulem Bc. budu platit také či nikoliv a kolik.. Nebakalařské programy tam stojí cca 1250kč za semestr..což by šlo kdybych to měla taky platit..ale Bc. cena tam nikde uvedena není. Moc děkuji.
Kendra