(12.10.2014 20:01:15, L.)
spam smrdící astroturfem...
reagovat zde
(12.10.2014 22:16:38, Lukáš)
astroturfem? Co to je? To je něco mezi astrologií, autorem a floridem? Ty stránky dělal kámoš, tak jsem to sem dal.... a jestli to je nebo není spam?... Nic se na těch stránkách neprodává slouží, aby pomohli lidem usnadnit si učení! Pokud někdo ty rady zná tak z těch stránek odejde, pokud ne tak mu pomůžou. Místo pití po večerech bys měl přestat prudit a radši ze sebou něco dělat...třeba se podívat jestli ti na těch stránkách něco nemůže pomoct.
reagovat zde
(13.10.2014 10:05:57, RSK)
Spíš jde o tu formu, astroturfing je dost mrzká a podezřelá praktika...
reagovat zde
(13.10.2014 14:58:29, T)
Nic neprodáváš, atd? Na stránce ses určitě nadřel, když je přes digitalni-obchodnik.cz. Navíc fakt, že pro stažení knihy je třeba zadat email a dig.obchodník právě tohle řeší..no spamu je dost, proč ne další. Ale prezentovat to jako "chci vám pomoct, jsem naprostý altruista" je trapné.
reagovat zde
(13.10.2014 22:58:33, Václav)
Ty stránky jsem dělal já. Jsou udělány za účelem pomoct lidem ať už věříš nebo ne. Samozřejmě ze stránkama jsem se nadřel i s těma článkama určitě mě to vzalo víc než 100 hodin a stálo i nějaký peníze... v budoucnu mám v plánu dělat živé školení za peníze... a pokud bude mět někdo zájem může tam třeba zajít nikoho tam nutit nebudu. Zatím mám jen tyto stránky a email je tam kvůli tomu, že pokud dojde člověk libí se mu to co přečetl, pomuže mu to! ..tak si stáhne knihu a pošle mě svůj email do databáze ( z databáze se může kdykoliv odhlásit kliknutím 1 tlačítka ) a pokud vyjde nový článek nebo video napíšu tomu člověku v emailu zprávu, že je nový článek, který mu třeba zase pomůže .... Co je špatnýho lidem pomoct? A pokud někdo později bude uvažovat o živém tréningu za peníze bude o mě vědět a může se přihlásit. Prostě jen pomáhám lidem s tím, že někdy možná v budoucnu mě za to zaplatí, když to pro ně bude mět hodnotu, pomůže jim to a když budou chtít.. to je vše! Dává to smysl ? Posolda Václav
reagovat zde Email: vaclavposoldapametaucenicz
(13.10.2014 23:23:04, L.)
Zkus nejdřív ty své zázračné texty použít k tomu, abys doknal učivo českého jazyka ze základní školy, ty spamující kašpare.
reagovat zde