Hodnocení VŠEM


Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) 08.06.2022 12:21:27, Nabídka, Kristýna Hánová, zhlédnuto: 335x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
Na VŠEM studuji třetím rokem a jsem se studiem velmi spokojená. Nejvíce mi vyhovuje flexibilita studia, mám úroveň standard a v klidu zvládám dvě práce ke studiu. Výhodou je (podle mě) rozdělení ročníku na trimestry, kdy mezi jednotlivými trimestry je cca měsíc volno na splnění zkoušek. Pokud se vám tento čas na zkoušky nehodí, nevadí, máte možnost plnit povinnosti kdykoli v průběhu roku. To znamená, že studium si opravdu můžete naplánovat podle svých možností.
Co se týká školného, můžete si vybrat ze čtyř úrovní školného: klasik, standard, premium a exklusive. Úrovně se liší povinnostmi, jako např. docházka, studentské aktivity atd.
Výuka je hodně zaměřená na praxi díky praktickým aplikacím a různým přednáškám z cyklů Hosté VŠEM a Skill-portů. Spoustu dovedností už jsem měla možnost využít v práci, rozhodně to není tak, že do Vás škola naleje spoustu teorie a v praxi si nevíte rady.
Škola ale vyžaduje iniciativu od studenta a dobrý time management. Pokud si dokážete všechny povinnosti a termíny ohlídat, nebudete mít problém :)

Společnost: VŠEM
  • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (17.06.2022 12:00:04, Gabriela) Já nyní studium na VŠEM dokončuji, jsem na konci 2.ročníku magisterského studia v oboru Ekonomika a management a za mě si nemohu také vůbec stěžovat. Mám školné standard a vždy jsem stíhala plnit podmínky studia v pohodě. Ačkoliv mám zvýhodněné školné (které je oproti jiným VŠ v Praze vážně nízké), tak zvládám při studiu i pracovat na částečný úvazek v mém oboru. Díky tomu, že jsme doposud měli školu pouze max dva dny v týdnu a zkoušky jsme si mohli plánovat i o víkendu, měla jsem čas právě na práci, tak i na svůj volný čas.
    Myslím si, že do vzdělání se vyplatí investovat, protože VŠEM nabízí přednášky s odborníky ve svých oborech, kteří dokáží předat plno praktických zkušeností. Dále, přesně jak je psáno výše, je zde možnost různých praktických aplikací a přednášek z cyklů Hosté VŠEM a Skil-portů, kde se studenti mají možnost dozvědět více z praxe (a opravdu škola nabízí řadu přednášek, které jsou pod záštitou velkých "zvířat" v oboru, opravdu známých a úspěšných lidí.
    Ano, škola klade důraz na to, aby si student plnil podmínky, plno stížností, které chodí, jsou právě na to. Ale student před nástupem do studia podepisuje smlouvu, ve které všechno zmíněné je a nechápu, proč se pak diví, že musí např. doplácet, když nesplní podmínky, které jako student v různé úrovni školného ve studiu plnit musí, protože to ukládá smlouva.
    Z mé vlastní zkušenosti se vše dá zvládnout a neomezovala mě škola v žádné z mých volnočasových a pracovních aktivit! :-) reagovat zde
  • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (10.02.2023 08:54:19, Daniel) Prosím všechny co mají zájem ke studiu na škole VŠEM aby si dávali velký pozor na smluvní podmínky. Kvalita studia je katastrofální a je jedno jaký balíček si vyberete. Pokud nejste spokojeni se studiem na škole, můžete vyhodit peníze rovnou z okna. Studijní oddělení mlží připravte se na to, že vám každý řekne něco jiného do podpisu smlouvy. Témata které navrhují vedoucí práce jsou zamítávány a klasický termín stihnete málokdy. Potom se můžete těšit na rychlou exekuci, mají domluvenou právní agenturu AZ Legal kteří vám pošlou s radostí exekuci na váš účet a nedomluvíte se. reagovat zde
    Email: weqishseznamcz
  • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (12.02.2023 02:15:15, VŠEM je NEJLEPŠÍ) VŠEM je nejlepší ekonomická fakulta v ČR. IES UK je oproti VŠEM škola druhý kategorie, VŠE třetí. Na VŠEM vyučují ti nejcitovanější ekonomové světa, zároveň většina vyučujících na rozdíl od veřejných VŠ jsou z praxe a každej druhej je ve Forbesu. Na VŠEM je velice náročný se dostat, přijat je pouze každej zhruba třicátej a studuje zde tak ta největší elita národa. Oproti IES UK a VŠE, kde berou každýho druhýho, takže většina studentů je na těchto školách na úrovni pomocný školy. Absolventi VŠEM tak jsou velice poptávaní v praxi a dosahují nejvyšších mezd napříč všema fakultama. Z toho důvodu VŠEM doporučuju. Lépe uděláte pouze pokud půjdete studovat ekonomii na University of Chicago, mimo Chicago nemá cenu jít do světa protože lepšího vzdělání se Vám dostane na VŠEM. VŠEM je elitní, náročná a v praxi vysoce ceněná vysoká škola. Školné 50 tisic je zcela zanedbatelné, těch 300tis. co dáte za bakaláře v praxi vyděláte první měsíc, max dva a ještě Vám zbyde na dovolenou na Bali, zatimco Vaši kolegové z veřejných vysokých škol budou otročit celej život za průměrnou mzdu. Jakýkoliv negativní recenze jsou akorát hejty zhrzených studentů veřejných vysokých škol. reagovat zde
  • Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) (01.03.2023 18:49:49, Pavla Košťálová) Když jsem se do studia pouštěla, nebyla jsem si jistá, jak to půjde, vzhledem k tomu, že mám u studia práci na plný úvazek. Jsem však velice mile překvapená kvalitou výuky, flexibilitou zkoušek a celkově školou jako takovou. VŠEM dělá vše proto, aby byli studenti schopni školu vystudovat - poskytuje veškeré materiály minimálně v online podobě, které jsou studentům kdykoliv k dispozici. Díky novému diáři, který VŠEM vytvořil na svých stránkách je jednoduché udržet si pořádek v povinnostech, které je potřeba splnit.

    Pokud tedy jdete na vysokou školu za vzděláním, tak je VŠEM ta pravá volba. reagovat zde
    Email: pavlakolovicloudcom

Podobné příspěvky:
  1. Hodnocení VŠEM - Výběr vysoké školy
  2. Hodnocení Ing. studia na VŠEM - Výběr vysoké školy
  3. VŠEM recenze - Informace o studiu
  4. Druhým rokem na VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  5. Hodnocení VŠEM - Výběr vysoké školy
  6. Studium na VŠEM - Informace o studiu
  7. Druhým rokem na VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  8. První rok studia na VŠEM - Ostatní
  9. VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  10. Zkušenosti na VŠEM- ANEB PROČ JSEM SI VYBRALA TUHLE ŠKOLU - Ostatní

Reakce na příspěvek

Tvé jméno:
Heslo:  pro možnost budoucí úpravy, obnovy nebo odstranění
Potvrzení hesla:
Tvůj email:   chci být emailem informován o reakcích na tento můj příspěvek

:) :D :( S04 S05 S06 ;) S08 S09 S10 S11 S12 S13 S14 S15
Tučnékurzívapodtržené  klikni a následně nahraď výraz TEXT. Např. [tucne] Toto bude tučným písmem [/tucne]

Telefon: Web: ICQ: Skype:

  Souhlasím s pravidly uvedenými níže.


Administrace příspěvku

Heslo:  pokud chceš administrovat reakci klikni u ní nejprve na "reagovat zde"

  

Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.

Pravidla vložení

  1. Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
  2. Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
  3. Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
  4. Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
  5. Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
  6. Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
  7. Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
  8. Je zakázáno používat vulgární slova.
  9. Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
  10. Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
  11. Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.

Pravidla zobrazení

  1. Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
  2. Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
  3. Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 12.03.2024 23:05:05.