Ahoj lidi. vyskytl se u mě pro mne dosti obtížný, u někoho zas dosti jednoduchý, problém. A to se správně rozhodnout. mohl by mi tady někdo říci podle svých zkušeností nebo zkušeností jeho přátel, která škola je lepší, která lépe člověka připraví do problematiky?? jedná se o studium historie na FFUniverzity Karlovy versus studium archivnictví na FHS Univerzity Hradec Králové. Nejraději mám archeologii a spíše starověk a ranný středověk, bohužel vše je v prezenční formě a já mohu pouze kombinovaně. Má tedy někdo prosím zkušenosti s těmito školami a tímto oborem??Nedokáži se rozhodenout (Praha je promě o dost blíž), protože mně vzali na obě školy. díky Vám všem za ochotu!
Email: onnamapulseznamcz
pomůže někdo s obtížným rozhodnutím!??

-
(11.08.2007 17:41:26, kljlj) Ahoj, být tebou, jdu na obě. Pokud musíš mít kombinovanou formu studia, napřed zkus, jestli ti dají v Praze individuál. Podle toho se pak rozhodni a na jedné škole studium ukonči........! reagovat zde
-
(11.08.2007 17:55:31, Morts) Ahoj. nejsem ještě ve vodách vš zběhlý, a proto se tedy hloupě ptám, co je to ten individuál. lze tedy jedno studium v půlce ukončit a jíti na jinou - rozuměl jsem tomu dobře...? díky reagovat zde
Podobné příspěvky:
- B.I.B.S. Je tu někdo, kdo studuje??? - Brno International Business School
- Oceňování nemovitého majetku - studoval někdo? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Máte někdo zkušenost se studiem aplikované nanotechnologie na UJEPu? - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
- Nevíte někdo kde ještě berou na VŠ - Masarykova univerzita
- Aplikovaná nanotechnologie, bakalářské studium, máte někdo zkušenost? - Informace o studiu
- Poradí mi někdo? - Výběr vysoké školy
- Pomůže mi někdo s logikou? - Západočeská univerzita v Plzni
- ANATOMIE - pomůže mi někdo s testem na PC 30.6.2014? - Zkoušky, zápočty, státnice
- Byl jste někdo na kurzu E-medik? - Přijímačky, přípravné kurzy
- pojdte nekdo na laser game :D - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 29.03.2023 14:17:30.